New York'tan Gerçek Sonbahar Yaprakları



Yakın zamanda aldığım, fikri ve uygulamasıyla güzel hediyelerden biri; adıma dikilecek olan fidanların sertifikasının da içinde bulunduğu, bir kutu dolusu kurumuş sonbahar yaprağıydı.

Üstteki görselde yer alan bir kutu dolusu sonbahar yaprağı ise, New York'tan.

Scott Amron, Amron Expermental'da, dieelectric.org gibi hayata geçirdiği enteresan fikirlerin, yaratıcı ürünlerin arasına, isteyenlere New York'taki ağaçların yapraklarından göndermeyi de eklemiş. Detaylar, DEAD LEAVES başlığında.

İyi bir fikir. Pazarlama taktiklerine, akıllı girişimcilere ilham kaynağı olmaya da müsait. Ne dersiniz, sizce de öyle değil mi? Dört mevsim yaşanan bir ülkede yaşıyoruz...

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...