Starsailor 'Poor Misguided Fool'



İyi bir radyo dinleyicisiyseniz, 2001 yılında radyolarda çokça duyduğunuzu anımsayacağınız bir parçayı, hafta sonu müziği olarak seçtim.


100.5
JoyFm (ki şimdi, 100.6'da yayın yapıyor); ilk özel radyolar kurulduğundan beri (ki bu, 1994 gibi bir tarih sanırım) keyifle dinlediğim radyolardan biri olmuştur.

JoyFm; o yıllarda, yayınladıkları müzikler yanında, araya dj konuşmaları karıştırmadan, uzun saatler boyunca salt müzik çalan bir radyo olmasıyla da favorilerim arasında yer almıştı.

Hâlen arada dinlemeye devam ettiğim radyolardan biri JoyFm. Fakat, şimdi müziğe ulaşma adına imkânlar çoğalmış olsa da, istediğimde rahatça dinleyecek pek bir radyo da bulamıyorum. Var mı sizin de böyle arada özellikle dinlemeyi tercih ettiğiniz radyolar? Ya da trafikte radyo dinlemeyi bir seçenek kabul edersek, siz başka neyle meşgul oluyorsunuz?

JoyFm'de 'Poor Misguided Fool' çalarken yeniden duyunca; o günleri anımsadım. Aradan geçen zamana rağmen, şimdi de aynı tadla dinlenebiliyorsa; Starsailor parçalarının zaman üstü olduğunu söylemekte bir hata olmaz, diye düşünüyorum.



Bu sebeple, İngiliz rock grubu 'Starsailor'ın 2001'de çıkan ilk albümü, Love is Here'dan; 'Poor Misguided Fool' parçasının, hafta sonu müziğimiz olmaması için hiç bir neden göremiyorum.

'Poor Misguided Fool' size neler çağrıştırıyor?

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...