The Be Good Tanyas 'Human Thing'



'Human Thing' parçası, Kanada'lı grup 'The Be Good Tanyas'ın 2006 Ekim'inde yayınlanan 'Hello Love' albümünden.

'The Be Good Tanyas' keşfim, Kelt kültürü ve müziğine ilgimi bilen bir arkadaşımın, bunu da dinle beğenebilirsin önerisiyle oldu. Burdan kendisine de teşekkür ediyorum. Kanada'lı grubun müziklerinin, folk müziği olması sebebiyle; Keltik müzikle belki bir bağlantı kurulabilir ama coğrafi olarak arada kocaman bir okyanus olduğu gerçeğini de göz ardı edemeyiz...

Şimdiye kadar yayınlanmış 3 albümleri var bu bayanlardan oluşan grubun;
Blue Horse, Chinatown, Hello Love.

Ben, üşüdüğüm rüzgarlı bir gün sonrası , sıcak birşeyler içerken, güzel bir sohbete fon müziği olarak kullandım 'The Be Good Tanyas' müziklerini. Beğendiğimi ayrıca söylememe de gerek yok sanırım. Yorucu bir günün ardından dinlenebilecek müzikler kategorisine yerleştirilebileceği gibi başka amaçlara da hizmet edecek hoş parçalar var albümlerinde.

'Human Thing' parçasını burda paylaşabilmek için, Sonific'ten yararlandım. Sonific de benim için yeni bir keşif. Radio blog club veya Odeo'ya bir alternatif olarak kullanmaya devam edeceğim. İçeriği gayet zengin, kullanımı da pratik bir servis.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...