Origami Whiskas Cat

'Origami Seremoni' başlığında; minik oyuncakların zengin dünyasına az da olsa değinmişken, hafta sonu, Whiskas kedi mamaları için hazırlanmış, bu basılı reklam uygulamasına denk geldim. Yaratıcı bir fikir ve eğlenceli, sade bir iletişim diliyle dikkat çekmeyi başarıyor, hoşuma gitti.




Origami Chiken, Origami Beef, Origami Fish, Origami Lamb
Company: WHISKAS,
Brand: WHISKAS CAT FOOD, Advertising Agency: TBWA London, UK, Art Director: Alex Holder, Copywriter: Ollie Kellett, Planner: Kate Winter, Photographer: Rankin, Retouching: E Graphics.

Elimizdeki bu fikri, başka hangi ürünlere uyarlayabiliriz diye, düşünelim. "
Süt + çocuk + oyun" bileşimi, benim aklıma hoş açılımlar getiriyor.

Sütlerin yanında oyuncak kuklalar dağıtınca ne çok ilgi çekmişti. Peki, sevimli inek origamileriyle eğlenceli standlar oluşturulsa; çocuklar
oturup bir bardak süt içerken, ekteki diyagramlardan inek origamileri yapıp eğlenseler? Nefis bir iletişim penceresi ve bağ kurma fırsatı gözükmüyor mu size de? Ben olsam o eğlenceli deneyimden sonra, süt içmeye daha bir ısınır ve minik sevimli oyuncağımı (origami + inek) 'orinek'i elimin altından uzaklaştırmazdım...

Origamilerden sosyal sorumluluk kampanyaları için de iyi malzemeler çıkar gibi gözüküyor. Peki sizce başka neler yapılabilir?

(Görsellerin büyük hallerini görmek için, üzerlerine tıklayabilirsiniz.)

link: AdsoftheWorld.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...