Studio Nommo

Studio Nommo ile, duvar kâğıdı seçiminizle; mekânlarınıza ve yaşamınıza farklı bir renk, doku katabilirsiniz.

Yaratıcı, sıradışı, estetik tasarımlara sahip duvar kağıtları bulabileceğiniz Studio Nommo; Türk ve yabancı tasarımcıların kompozisyonları yanında, kendi tasarımınızı ya da belirlediğiniz bir fotoğraf üzerinden istediğiniz duvar kâğıdına sahip olabileceğiniz zengin imkânlar sunan bir adres.

Asortik Krep'te, Studio Nommo'dan bahseden yazıyı okuyunca; çalışma odamın bir duvarı için aklımdan geçen değişik fikirleri uygulatabileceğim bir yer bulmanın heyecanıyla, web sayfasında hâyli zaman geçirmiş, detaylı incelemek için adresini not almıştım.

Kitaplardan oluşan bir duvar kağıdı; çalışma odasında mı, yoksa tuvalette mi daha enteresan gözükür acaba? Seçenekler çok fazla, kararsız kalmamak imkânsız gibi.

Studio Nommo; Nahnu Bey'in de dikkatini çekmiş. Fakat, duvar kâğıdı tasarımlarının, web tasarımında "pattern" olarak da kullanılabileceği açılımını getirerek; farklı bir bakış açısıyla konuya yaklaşıp, fırsattan fırsat yakalamış.

Yeni fikir bulabilmek; detayları görebilmeyi, olmadık şeylerden bağlantı kurabilmeyi gerektirir. Fark ettiği bu güzel detay ve iş fikrini görmek sevindiriciydi, kendisini kutluyorum. Umuyorum, Studio Nommo da bu detayı yakalayabilir ve değerlendirir.

(Görsellerin büyük hallerini görmek için, üzerlerine tıklayabilirsiniz.)

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...