Ria Brodell




(Görsellerin büyük hallerini görmek için, üzerlerine tıklayınız.)

Ria Brodell; ütopik, eğlenceli çizimlerini sevdiğim, başarılı sanatçılardan biri.

T
uhaf, fantastik, düşündürücü bulabileceğiniz Ria Brodell portfolyosuna ayıracağınız zaman; bu sıcaklarda bunalan zihninize, serin bir duş etkisiyle minik bir tazelenme hissini yaşatabilir...
Ria Brodell (drawing) received a BFA from Cornish College of the Arts in Seattle(’02) and a MFA from the Museum School/Tufts University (’06). Her recent series of drawings, paintings, and sculpture chronicles the lives of the various creatures living in “The Distant Lands.” She was selected to participate in the “2007 DeCordova Annual Exhibition” at the DeCordova Museum and Sculpture Park in Lincoln, MA, and recently had a solo exhibition at Rhys Gallery, Boston(’06)...

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...