'Mission Zero' Pirelli Film 2



İkinci Pirelli kısa filmi, 'Mission Zero'; müziği, 'Uma Thurman’ oyunculuğu ve kullandığı sarı Lamborghini Gallardo'suyla tam bir seyirlik zevke dönüşmüş, www.pirellifilm.com sayfasında izleyicilerini bekliyor.
'Mission Zero' : Sessiz, güneşli bir Los Angeles sabahında Uma, ateşli Lamborghini Gallardo’su ve yeni Pireli PZero lastikleriyle şöyle bir turlamak için evden çıkar. Ufak bir çocuk ona su tabancasıyla ateş eder, bu masum şaka gibi görünse de, aslında sekiz dakika sürecek tehlikeli bir oyunun başlangıcıdır. Kötü niyetli oldukları her hallerinden anlaşılan iki adam Uma’nın otomobilinin arkasına yaklaşırlar. Bir süre takip ettikten sonra ise birden Uma’ya ateş etmeye başlarlar. Uma artık hareketli bir hedef tahtası haline gelmiştir. Korkmuş bir halde saklanmak için bir fast food lokantasına girer, fakat hayatı hala tehlikededir. Bu adrenalin dolu gerilim anları boyunca, patlamalar, tuzaklar ve her türlü şaşırtıcı olay yaşanır. Uma büyük bir riskle karşı karşıyadır, ama ileri sürüş yetenekleri sayesinde her seferinde beladan kurtulmayı bilir. Oyunun kuralları gittikçe sertleşir… ve Uma durumdan hoşlanmaya başlamıştır; Gerilimin artmasıyla birlikte, Uma’nın refleksleri de çelik gibi olmuştur. Bir anda, üzerine gelen bir füzeyi savuşturmasının ardından oyun biter… Bütün olanlar gerçek miydi, yoksa sadece zihninin bir oyunu mu?
Pirelli kısa filmlerinden ilki; John Malkovich ile Naomi Campbell'in oynadığı, Antoine Fuqua yönetmenliğindeki 'The Call' idi ve 2006'da yayınlanmıştı.

'Mission Zero'da 'Uma Thurman’a Kevin Kazakoff, Zoran Radanovich eşlik ediyor. Filmin yönetmeni, Kathryn Bigelow; (Tuhaf Günler) Strange Days (1995), (Kırılma Noktası) Point Break (2001) filmlerinden hatırlanabilir.

Bildik Pirelli sloganı; (power is nothing without control) 'kontrolsüz güç, güç değildir'in vurgulandığı filmler; Leo Burnett, İtaly tarafından hazırlanmış.

Pirelli film sayfasından, 'Mission Zero' ile ilgili bir oyun ve sahne arkası, fotoğraflar gibi detaylara ulaşmak mümkün. Farklı dillerde sayfayı görüntüleyebilme gibi bir seçeneğin oluşu da ayrı bir güzellik...

Ayrıca, Pirelli film sayfa tasarımıyla da gayet ilgi çekici.
Sayfa açılışında mouse'a verilmiş ses efekti yanında, güzel bir fon müziği de size eşlik edebilir. Bunun için üstteki menüden müziği açmanız gerekiyor. Film kadar müziği de sevdiğim için, bu detayı atlamanızı istemem.

Pirelli, bir zamanlar BMW'nin yaptığı ve defalarca keyifle izlemekten kendimizi alamadığımız kısa film serisine benzer bu uygulamayla, markası için etkili sonuçlar alacağa benziyor.

Arzu edenler için diğer bir seçenek; YouTube-Mission Zero, YouTube-The Call.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...