Michael Spain-Smith

Bugün, günümün neredeyse tümünün reklam fotoğrafçılarının işleri arasında gezinmekle geçtiğinden bahsetmiştim. Onlardan biri; 'Advertising and editorial photographers', Michael Spain-Smith.

Kendisi Amerika ve Avrupa'da başarılı işlere imza atmış, vizörüne sığdırabildiklerini beğendiğim fotoğrafçılardan biridir.


Yandaki fotoğraf, Michael Spain-Smith'in web sitesinde, 'Lifestyl' başlığındaki çalışmalarından sadece biri.
Rahat bir zamanınızda, diğer çalışmalarını da mutlaka görmenizi öneriyorum.

Saç tasarımıyla ilgilenenler ya da konuyla ilgili enteresan sanatsal fotoğraflar görmek isteyecekler için,
(North American Hairstyling Awards) NAHA Awards başlığına da bakılabileceğini söyleyebilirim. Orada da Michael Spain-Smith'e; (NAHA 16 Editorial Stylist, Francesca Rivetti Photographer: Michael Spain-Smith) rastlayabilirsiniz...

Bitirirken dip not: "Başka Bir Resim Ekle"; Blogger'a resim dosyaları önceden teker teker ekleniyordu. Bu gönderiyi eklerken fark ettim ki; Blogger biz kullanıcılarını daha az uğraştırmanın bir yolunu bulup, "tek seferde birçok resim dosyası"nı aynı anda seçip yükleme özelliğini aktiflemiş ve artık '
pg, gif, bmp, png formatındaki, boyutu en fazla 8 MB olan resimler'i kabul ediyormuş. Ne mutlu!

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...