'Mudbubble', Adobe Design Gallery

Adobe Design Center Gallery'e uğruyor musunuz? Gününüzü aydınlatacak işlerle karşılaşmak için, arada uğrayabileceğiniz yerlerden biri.

Örneğin, bu galeride yer alan Chris Georgenes; yaratıcı ve sevimli animasyonlarıyla yaşamınıza renk katmak ve odanızı ilham noktacıkarıyla doldurmak için; ya da en basit yaklaşımla, eğlenmek için iyi bir yol olabilir.


Twinkle Twinkle (orginal short); Bup-bup-bup the world so high…



Happy Holidays; Happy Holidays from mudbubble, featuring Andrea Rose Georgenes, as she prepares her Christmas list for Santa.

İzlediniz mi? Ne kadar sevimli öyle değil mi? Ve başarılı, temiz bir iş...
Chris Georgenes çalışmalarının devamı Mudbubble ve Keyframer blogunda.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...