e-Devlet Kapısı Logo ve Slogan Yarışması

e-Devlet Kapısı projesi; internet, mobil teknolojiler veya çağrı merkezi aracılığı ile vatandaşların kamu hizmetlerine hızlı, güvenli ve kesintisiz ulaşabilmesini sağlamak için atılan önemli bir adım.

Bu proje ile; Devlet hizmetlerinin elektronik ortamda, öncelikle vatandaş ihtiyaçları gözetilerek, çevrimiçi, kesintisiz, güvenli ve birden fazla iletişim kanalından erişilebilir nitelikte, entegre bir şekilde sunumu için, tek bir nokta üzerinden vatandaşlara ulaştırılması hedefleniyor.


e-Devlet Kapısı Logo ve Slogan Yarışması ile; e-Devlet kapısı projesinin vatandaşlar tarafından daha yakından ve kolay bir şekilde tanınması, katılım gösterilmesi ve aktif olarak kullanılmasına uygun bilinci geliştirmek, amaçlanıyor.


Çalışma teslim tarihi; 27 Nisan 2007.


Ödüller hakkında bilgi ve diğer detaylar;
http://edevlet.turksat.com.tr Web Sitesi'nde...

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...