Adobe Design Achievement Awards 2007

Adobe® Design Achievement Awards 2007, öğrencilerin gelişen tasarım teknolojileri konusunda yetkinliklerini ve yaratıcılıklarını sınamaya hazırlanıyor. Yarışma, tasarım konusunda tartışmasız lider Adobe ürünlerini kullanarak geliştirilmiş projeler hazırlayan birey ya da grupların katılımına açık yalnız 18 yaş üzerinde öğrenci olmak koşuluyla.

Yarışma için projelerinizi buradan gönderebilirsiniz.

Katılım Koşulları

Yarışmaya Türkiye de dahil pek çok ülkeden görsel tasarım programlarında öğrenci olanlar katılabilir. Projeler orjinal olmalı ve özellikle Adobe ya da Macromedia ürünleri ile geliştirilmiş olmalı.

Katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Kategoriler

Birey ya da ekipler animasyon, dijital illüstürasyon, dijital fotograf, etkileşim ve web tasarımları, video, kısa film gibi farklı pek çok kategoride yarışmaya katılabilirler. Katılan projeler yaratıcılık ve profesyonelliğin yanı sıra Adobe programlarını kullanımlarına göre de değerlendirilecek.

Kategoriler hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Yarışma konusunda fikir sahibi olmak için 2006 yılında kazanan eserleri inceleyebilirsiniz, daha fazla bilgi için yarışma ile ilgili sıkça sorulan sorular sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ödüller

Kazanan 5,000 Dolar'a ek olarak San Francisco uçak bileti, otel rezarvasyonu, Adobe ve Macromedia ürünlerinden istedikleri 7 tanesinin lisasını kazanacaklar.

Ödüllerle ilgili detaylı bilgiye de buradan erişebilirsiniz.

(kaynak: mmistanbul)

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...