23 Nisan Şekeri!

Google Türkiye anasayfasında, 23 Nisan bayramına özel hazırlanmış olan logo, sanıyorum herkesin içinde minik bir heyecan yarattı.

Tabii bunun yanında, çocuğun boyadığı bayrağın rengine takılanlar olduğu gibi; 'niçin sadece
www.google.com.tr'de logo var da, diğer iç arama sayfalarında hâlâ 'Earth Day' logosu yer alıyor'a da takılanlar olmuştur.

'Earth Day', 22 Nisan'daydı, niçin hâlâ iç arama sayfalarında görüntülenmeye devam ettiğini bilemeyeceğim ama, çocuğun boyadığı bayrak rengiyle ilgili, çocuktur bu resim yaparkenki renk seçimi hayal dünyasının zenginliğiyle orantılıdır, diyebilirim. Yeşil bulut çizebilen çocuklar, bayrağı da istediği renge boyayabilir...

Özel günleri logolara yansıtmanın yarattığı iletişim başarısının öneminin kavranmış olduğunu görmek sevindirici.


Her geçen gün gelişip büyümeye devam eden, Mynet.com da, 23 Nisan'ı logosuna yansıtmıştı.

Görünümünü yenileme, mail kapasitesi arttırımıyla sunduğu servislerde öne geçmeye çalışırken; arka planda olanlara da dikkat etmek gerekiyormuş ki; dün akşam sayfası karardı, mynet.com da hack'lendi...

'
Google Bize Logo Yapsana' projesinin böyle kısa zamanda ses getirmiş olmasından dolayı, tüm planktonları kutluyorum.

Acaba bu girişimin ikinci bir ayağı da, Yahoo için uygulanamaz mı?
Yahoo mail Türkçe kullanılabiliyor ama, Yahoo'nun www.yahoo.com.tr sayfası http://uk.yahoo.com'a yönlendirilmiş durumda...

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...