La Vanguardia 'Tennis Court'



"Official newspaper of the ATP Open Barcelona Conde de Godó"

Tenis Turnuvası için, CIA Comunicación, Barcelona (Spain) ajansı tarafından, La Vanguardia Newspaper için hazırlanmış bir reklam çalışması.

Tenis kortu görünümündeki tasarım, sadeliğiyle söze gerek bırakmadan, gereken iletişimi kuruyor. Görsel iletişim tasarımında, rengârenk-karmaşık çalışmalar yerine böylesi sade, yormayan tasarımları, nedense daha zekice ve yakalayıcı buluyorum.

Creative Director: Juan Pablo Caja
Art director: Alfonso Palomo, David Arés
Copywriter: Ramon Pardina Photographer: Rafael Jover

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...