Texas 'Summer Son'


Texas 'Summer Son'; 1999 yılına ait, 'The Hush' albümünden.

1999'da neredeydiniz? Ne yapıyordunuz?

Geçmişten biri, varlığının yüreğinizdeki etkisini bilmeden çıkıp geldiğinde; zihninizdeki hayali raflarda sınıflandırdıklarınızın etiketlerinin yerli yerinde olup olmadıklarını kontrol etmeniz, bunu yaparken de geçmişe yönelik minik bir anımsamayla kendinizi teskin etmeniz gerekebilir.

Yoksa, sonradan geri çağırmak üzere, bir müzikle ilişiklendirilmiş anılarınız yok mu?

2 yorum:

  1. zihnimde hep summer sun ile bağdaşmış her duyduğumda "oğlu muydu güneşi miydi?" dilemmasına kurban gittiğim bir şarkıydı. 8 yıl olmuş. şaka maka.

    YanıtlaSil
  2. müzikler de kokular gibi, geçmişi çağrıştırıp; o anı yeniden duyumsatan, bir nevi zamanda yolculuk araçları. ve, zaman izafidir; geçen süre içini neyle doldurup, anlamlandırdığımıza göre değişir...

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...