'Google Bize Logo Yapsana!' Projesi

Bir süre önce Edvard Munch yazımda; Google arama sayfasında, Norveçli ressam Edvard Munch'un Çığlık tablosunun Google logosundaki yorumuyla karşılaştığımdan ve Google'ın özel günlerde açılış sayfasında kullandığı bu tür logolarının "Holiday Logos" başlığından görülebileceğinden bahsetmiştim...

Peki
, Google Türkiye ofisi varsa ve biz aramalarımızı Türkçe Google sayfasından kolayca yapabiliyorsak; niçin bize ait özel günlerimizin Google logosuna yansıdığını görmeyelim?! Bu, Google'ı daha çok severek kullanmamızı sağlamaz mı?! Üstelik Google bunu başka ülkeler için yapıyorken, niçin Türkiye için de yapmasın?!



İşte tam bu noktada, birkaç Google severin (aralarında GoogleEarth üzerinde cv hazırlama gibi yaratıcı işleri de olan
Özgür Alaz'ın da olduğu, UnitedPlankton), var olan bir boşluğu fark edip, bu güzel fikrin peşinden giderek başlatılan, 'Google Bize Logo Yapsana' Projesi; Google'ın dikkatini çekip, Google'da Türkler'in özel günlerini kutlayan logolar yayınlanması amacıyla oluşturulmuş.

Bu güzel fikri ve ekibi destekliyorum. Sizler de
Google Bize Logo Yapsana sitesine girerek, yorum yaparak, projeyi duyurarak destek olabilirsiniz.

Desteklenir ve yeterli ilgiyi görürse;
Atatürk'ü anma günü, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi özel günlerin, google.com.tr sayfasında Google logosuna yansıdığını göreceğimiz günler hiç de uzak değil...

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...