Sualtında, Sualtı Resimleri



Esra Demirci; İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun, 2003 Yılından beri senenin dört ayını eşiyle birlikte “Anemone” adındaki 9.6 m boyundaki yelkenlilerinde denizde geçirmekte, denizde ve karada resim çalışmalarını sürdürmekte, BOSAD Bodrum Sualtı Derneği üyesi olan sanatçı sertifikalı bir amatör denizci ve dalıcı.

Sanatçı "Aynanın Öte Yanında" isimli sergisiyle; gördüklerini, bazen de düşlediklerini yansıttığı sualtı resimlerini Bodrum Kara Ada Kaçakçı koyunda 10 metre derinlikte sualtı ve sanat severlerle buluşturuyor.


3 - 26 Ağustos 2007 tarihleri arasında açık olacak sergi, tüplü veya serbest dalış yapılarak gezilebilecek. Suyun altına dalmak istemeyenler içinse eserlerin bir kısmı yüzeyden de görülebilecek.

"Aynanın Öte Yanında" denizin içindeki sanatı keşfedeceksiniz!

Resimleriyle olmasa da, sualtı resimlerini, sualtında sergileme fikriyle ilgimi çekti. Bodrum'a uğrayacaklar için,
3 - 6 Ağustos 2007 tarihleri arasında katılabilinecek hoş bir etkinlik. Esra Demirci'nin web sitesinden, detaylı bilgiyi almak ve galerisini ziyaret ederek resimlerini görmek mümkün.

(Görsellerin büyük hallerini görmek için, üzerlerine tıklayınız.)

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...