R.E.M. 'Man-Sized Wreath'




'Accelerate' albümünden 'Man-Sized Wreath' parçası için, 'Crush' tarafından hazırlanan yeni R.E.M. videosu, müzik bir tarafa kullanılan teknikle de dikkat çekici...

'Man-Sized Wreath' videosu hakkındaki görsel ve detaylar glossyinc.com remmswinfo'da, videonun daha temiz versiyonu ise remhq ve glossyinc altından izlenebiliyor.


Vimeo.

Nisan 2008'de çıkan 'Accelerate' albümü üzerine güzel bir yazı ve örnek müziklere, sevdiğim müzik bloglarından biri olan proodos altından erişebilirsiniz.

R.E.M. 4 Ekim 2008'de İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena'da olacak...

3 yorum:

  1. bana şarkı biraz geri planda kalmış gibi geldi, yoksa hızlı bir parça olduğundan mı?

    YanıtlaSil
  2. compir, videoya kıyasla müzik mi? hımm.. zihin, işitselden çok görsel akışa duyarlı olduğundan; burda, algı merkezi videodaki yoğun detayları takip sırasında müziği öyle algılanmış olabilir (: mümkün...

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...