Pick Me!

flynxs pick me sadi tekin

'Pick Me!' çok eğlenceli, neşeli, biraz muzip ve haylaz... Ama aslında çok da romantik bir hikayesi var 'Pick Me!'nin...

2006 yılında 'Pick Me!' ilk defa insanlarla tanışmak üzere 'İstanbul Design Week'e katıldı ve 'Basic' serisi yüzükleri ile tasarım bahçesinde görücüye çıktı.

'Pick Me!' kendini güneşe bıraktı, parladı, ışıldadı ve neşe saçtı...
Bir akşam üstü güneşin son ışıkları eski Galata Köprüsü'ne son öpücüklerini bırakırken, bir kaç telaşlı ziyaretçisi oldu 'Pick Me!'nin.

Yanındaki hanımefendinin tercümesiyle fuar çıkışı havaalanına; uçağa yetişeceğini, 'Pick Me!'yi çok be
ğendiğini ve bir tanesini kız arkadaşına hediye etmek üzere satın alıp alamayacağını sordu içlerinden bir bey. Design week bünyesinde satış olmadığını, ama arzu ettiği yüzüğü kendisine hediye edebileceğimi söyledim.

Kırmızı bir çift kanatla ülkesine döndü bu bey... Sonradan haberini aldım. O kırmızı kanatlara binip sevgilisine evlenme teklif etmiş... ve sevgilisi de; karısı, eşi olmak üzere kanatlara binmeyi kabul etmiş... kim bilir şimdi nerede uçuyorlardır...


Düşündükçe mutlu eden bi' hikayedir bu beni, 'Pick Me!'ye dair, paylaşmak istedim...


Sadi Tekin, 'Pick Me!'nin macerasını böyle anlatıyor. Ne kadar romantik bir hikâye, öyle değil mi?

flynxs pick me sadi tekin

Pick Me!'ler,
Sadi Tekin'in el çizimlerinden hayata geçirilen ve 3 mm. akrilikten lazerle kesilmiş kolye, küpe, yaka iğneleri ile Basic ve Kamasutra serisi yüzüklerden oluşuyor.

Pick Me!'ler, üzerinde takı değil, tasarım taşımak isteyenleri websitesinde bekliyor. Her biri çok eğlenceli, orijinal, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz özel tasarımlar.

Çok yakında websitesi üzerinden online alışveriş de yapılabilecek. Fakat, siz de benim gibi
'Pick Me!'leri görür görmez, 'onlardan birine hemen sahip olmak istiyorum' diye düşündüyseniz; yarın başlayacak 'Galata Design' etkinliğini onlara sahip olma fırsatı olarak değerlendirebilirsiniz.

'Pick Me!'ler, 4-8 haziran tarihleri arasında Galata Kulesi'nin orda yeni modelleriyle beraber keşfedilmeyi bekliyor olacak.

Belki sonrasında siz de,
sevgiyle bağlanacağınız Pick Me!'niz ile bir hikâyenizi, diğer Pick Me! severlerle Pick Me! blog'unda paylaşmayı düşünürsünüz...

flynxs pick me sadi tekin

Tasarımcı, illüstratör Sadi Tekin'in portfolyosunun yer aldığı, çizimden oluşan ve klavye tuşlarıyla gezilen eğlenceli websitesi ise, görülesi!..

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...