Hotel Door Hangers

flynxs hotel door hangers sign do not disturb
Kapı kolları ve işaretleri arasında gezinirken, -genelde- otel kapılarının kollarına asılan 'hotel door hangers', lütfen rahatsız etmeyiniz 'do not disturb' temalı uyarı işaretleri arasında, Michael Lebowitz'in paylaştığı,
aralarında eğlenceli tasarımların da olduğu koleksiyonuna denk geldim.

flynxs hotel door hangers sign do not disturbflynxs hotel door hangers sign do not disturb

Michael Lebowitz - Big Spaceship blog'unda, 'hotel door hangers collected by my grandfather' başlığı altından veya Flickr sayfasından tümünü görebilirsiniz.


flynxs hotel door hangers sign do not disturbflynxs hotel door hangers sign do not disturb
Daha önce de bir kapı kolu uyarı yazısından, 'Palindromik Kelimeler ve Ambigram' başlığı altında bahsetmiştik; ambigram gibi hoş bir detayla zenginleştirilmiş 'Ambigram Doorhang'...

Böyle detaylara kayıtsız kalabiliyor musunuz? Sizin de dikkatinizi çekip edindiğiniz ya da denk geldiğiniz enteresan uyarı işaretleri varsa, paylaşın. Görmek isterim.

[Daha büyük görüntüleyebilmek için, görsellere tıklayabilirsiniz.]

2 yorum:

  1. bunlardan hep istemişimdir bence evlerin odalarınada bunlardan asmak gerek =)

    YanıtlaSil
  2. ama evde post-it notları yazmaktan daha eğlenceli olabilir mi öylesi? hmmm, belki (:

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...