Paulo Vainer 'Bank of the Planet'

flynxs paulo vainer flynxs paulo vainerflynxs paulo vainer flynxs paulo vainer flynxs paulo vainer Gisele Bündchen

Fotoğrafçı Paulo Vainer portfolyosu, imza attığı -dünya çapında yankı bulan kampanyalardan çoğuna aşina olduğumuz- çalışmalarının yer aldığı 'fashion' ve advertising' bölümlerinden oluşuyor.

Her şeyin kökeninin ve dünyadaki en değerli şeyin su olduğu sembolize edilen; Gisele Bündchen'in sudan bir elbise giymiş gibi görüntülendiği, dünyadaki su kaynaklarının korunmasını amaçlayan kampanyanın fotoğraflarını da Paulo Vainer çekmişti.

En son, 'Bank of the Planet' için hazırlanan kampanyanın 'Water', 'Saws', 'Energy', 'Trash', 'Education' temalı fotoğrafları da, yine ona ait.

flynxs paulo vainer Bank of the Planetflynxs paulo vainer Bank of the Planet

'Bank of the Planet. Investments generating information and actions.'

Advertising Agency: Neogama/BBH, São Paulo, Brazil. Executive Creative Director/Creative Director/Copywriter: Alexandre Gama. Art Directors: Márcio Ribas, Cláudia Issa. Photographer: Paulo Vainer. Illustration 3D: Caio Montanari. Digital Retouch: Daniel Leão, Willian Teixeira.

[Daha büyük görüntüleyebilmek için, görsellere tıklayabilirsiniz.]

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...