HP TouchSmart

HP reklamları arasında mini bir gezinti...


HP: Jerry Seinfeld - Lyn



HP: Paulo Coelho - Lyn

Hewlett Packard PC'leri için hazırlanan, geçen yılki 'Jerry Seinfeld' ve 'Paulo Coelho' reklamları tam bir görsel şölendi dersek -ki, bu hiç yanlış olmaz-; yakın zamanda izlediğimiz, HP'nin dokunmatik PC'lerinin Psyop imzalı tanıtım filmleri HP TouchSmart'lar için ne diyebiliriz, pek bilemiyorum. Her biri, tüm detaylarıyla son derece cezbedici, etkileyiciler...




HP TouchSmart PC: Advertising Agency: Goodby, Silverstein & Partners, San Francisco, USA. Co-Chairman / Creative Director: Rich Silverstein. Creative Directors: Rick Condos, Hunter Hindeman. Art Director: Andre Massis. Copywriter: Jordan Kramer. Production Company: Psyop, Los Angeles. Directors: Todd Mueller, Kylie Matulick, Psyop. Sound Design Company: 740 Sound Design. Sound Designer: Eddie Kim.

HP: TouchSmart PC Experience müziği; 'Joan Jett and the Blackhearts, Do You Wanna Touch Me', HP: TouchSmart PC Maestro müziği ise; 'Vivaldi, Four Seasons, Summer' düzenlemesi...

HP reklamları arasındaki bu mini gezinti hoşunuza gittiyse, web sayfasından erişebileceğiniz değişik Psyop filmleriyle bu süreci keyfinizce uzatabilirsiniz -ki, yapın mutlaka-, leziz bir deneyim olacaktır...

Burada yer alan videolar için Dailymotion'ı kullandım. Olası bir görüntüleyememe ihtimaline karşı, aynı videolara HP'nin kendi web sayfasından; HP TouchSmart PC: Experience Video ve HP TouchSmart: TV ad'den erişebilir, HP TouchSmart sayfasından ise müzik, fotoğraf, video ve daha fazlasına temas sağlayan dokunmatik PC'lerin özelliklerini keşfedebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...