Heavenly Sword


Nariko
; Heavenly Sword ile harikalar yaratabileceğimiz, güzel kızıl saçlı karakterimiz.

PlayStation Network'ten demo versiyonunu indirip,
Heavenly Sword'u tadımlık da olsa keşfedenlerdenseniz; görünümü, kılıç kullanımı becerisiyle, Red Sonja çağrışımıyla Nariko sizi de çoktan etkisi altına almış olsa gerek.

Aksiyon ve drama bulabileceğiniz Heavenly Sword; gelişmiş grafikleri yanında, combolardan, animasyonları, hareketler arasındaki geçişlerin kalitesine, müziğine kadar, heyecan verici bir oyun.

Minik bir detay ama, Noriko, kılıcı fırlattığında, havada dönerek giderkenki grafik dokuya dikkat ederseniz, bu, oyundan beklentileriniz konusunda size az da olsa olsa fikir verecektir.

Benim açımdan oyunu özel kılan diğer bir özelliği de; Fantasy Art merakımı da tatmin ediyor oluşu. Heavenly Sword'deki sahnelerde; çizimlerine ve hayal dünyasına hayran olduğum ve esin kaynaklarımdan, Boris Vallejo'nun bazı illustrasyonlarına benzer tadlar bulmak, eğlenceliydi.

.


Boris Vallejo; Fantasy Art'ın duayenlerinden. Yine onun kadar özel bulduğum diğer bir sanatçı da Luis Royo ki; blogumda avatar olarak kullandığımı gördüğünüz melek figürü; Luis Royo "White Angel" isimli çalışması; diğer anlamları yanında, bu merakıma da bir gönderme niteliğinde.

Müsait bir zamanınızda Boris Vallejo, Luis Royo galerilerini ziyaret etmenizi tavsiye ederim; en hafif tabiriyle bu sizin için büyük bir zevk olacaktır.

www.us.playstation.com/HeavenlySword'ten; video ve görseller yanında, oyunla ilgili diğer detaylara ulaşılabilir.

PS3 kullanıcısı tarafından en çok beklenen ve yılın en iyi oyunlarının başında yer alan Heavenly Sword; Eylül 2007'de piyasada olacak.



Altta izleyeceğiniz "Nariko You Are İmmortal" videosu yanında,
YouTube-Heavenly Sword başlığından, diğer videolara da ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...