Ankara'nın Heykelleri Projesi



Bir süredir takip ettiğim ankaraheykelleri.wordpress.com; internette birçok sitede diğer ülke başkentlerinin ne kadar güzel heykellerle süslü olduğu görülüp, Ankara'nın bu yönden ne kadar fakir kaldığı düşünülerek başlanmış, fakat biriken fotoğraflarla durumun hiç de öyle olmadığı, sadece biraz tanıtıma ihtiyaç duyulduğu anlaşılarak geliştirilen bir web projesi.

Ankara'nın Heykelleri'nde; uydu haritası üzerinde heykelleri görebildiğimiz gibi, fotoğraf ve bilgilerine de erişebiliyoruz.

Ankara'dan sonra, diğer kentler için de projenin geliştirilmesi, hatta kitaba dönüştürülmesi düşünülüyor. Fakat bu güzel projesin gelişmesi için, desteğe ihtiyaçları var.

Fotoğraf ve bilgi paylaşımıyla siz de iyi bir fikirle yola çıkılarak geliştirilen bu güzel projeye destek olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...