Pritt MyStyle Correction Rollers



Michael C. Place;
Build tasarım ofisi tarafından, Pritt'in yeni düzeltme şeridi 'MyStyle' için hazırlanan TV reklamına ait, video.
Detayları, Build 'MyStyle' başlığı altında ve diğer fotoğrafları Flickr sayfasında...

Design/Production of an original handpainted artwork, for a TV commercial (France only) to promote a new.
Ad agencies: DDB Paris/DDB Entertainment. Creative Director: Tashi Bharucha. Client: Henkel. Movie Director: Yoann Lemoine. Production: Wanda. Music: "Into The Galaxy"/Midnight Juggernauts. Original painting - Build. Location photography by Laurent Cairoli.

Bu güzel video'ya denk gelip FF'de işaretlediğim günden beri, sabahları ofiste güne başlarken izlemek bana ilham veriyor...


2 yorum:

  1. Bir düzeltme şeridiyle böyle güzel çizimleri nasıl yapmış michael bey :)

    Dijital resimlere ilgi duymamak imkansız bu güzel tablolar sayesinde :)

    YanıtlaSil
  2. Delfina, evet, aferin ona çok güzel yapmış (: sen de şeker hamurundan pastaları aynı marifetle yapmıyor musun sanki (:

    kâğıda taslağı çizdikten sonra, kararlı adımlarla tuvaline doğru ilerlerken bakışlarından yansıyan, zihninde resmi tamamlama sürecini yakalamak da ayrıca hoşuma gitti benim (:

    hımm bir de sanırım bu tablo sadece el boyaması, pc'lerin manipülasyonuna maruz kalmış o şahane dijital resimlerden biri değil...

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...