'Burn My Shadow', Unkle

UNKLE'ın üçüncü stüdyo albümü "War Stories", yakın zamanda piyasaya çıktı. Bugün dinlediklerim arasında olduğu için, hafta sonu müziğini de bu albümden seçtim. Altta videosunu izleyebileceğiniz The Cult solisti Ian Astbury'nin 'Burn My Shadow'u yanında; Massive Attack'den 3D 'Twilight', Quuens of the Stone Age'in solisti Josh Homme 'Restless' müzikleri; "War Stories" albümündeki favori parçalarımdan.



Konuk sanatçılarla dolu albüm, 14 parçadan oluşuyor; 'Intro', 'Chemistry', 'Hold My Hand', 'Restless' (feat. Josh Homme), 'Keys To The Kingdom' (feat. Gavin Clark), 'Price You Pay', 'Burn My Shadow' (feat. Ian Astbury), 'May Day' (feat. The Duke Spirit), 'Persons & Machinery' (feat. Autolux), 'Twilight' (feat. 3D), 'Morning Rage', 'Lawless', 'Broken' (feat. Gavin Clark), 'When Things Explode' (feat. Ian Astbury).

2 yorum:

  1. Valla güzelmiş sağol canım. Not Ömi'de beğeniyormuş hatta

    YanıtlaSil
  2. Unkle albümünü beğeniyor olmanıza sevindim :) 'Burn My Shadow' videosu; yaşam elden kayıp giderken, değerli bildiklerimizin anlamını nasıl kaybettiğini anımsatmasıyla da, etkileyici.

    Ne zaman biteceğini bilerek, öyle görünen bir sayaçla yaşıyor olsak; kim bilir ne farklı bir dünya olurdu...

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...