Tool, Vicarious


Tool konseri, bu akşam Kuruçeşme Arena'da. Nefis bir sahne performansı izleyeceğimize inanıyorum.


Tool-Vicarious; 10,000 Days (2006) albümünden ve hafta sonu müziği olarak burada yer alıyor.

Vokalde Maynard James Keenan ve gitarist Adam Jones’un biraraya gelmesiyle 1990 yılında kurulan, ABD'li bir rock grubu, Tool.
...2006 Mayıs ayında “10,000 Days” adlı 4. albümünü piyasaya süren Tool, albümün tüm prodüksiyonunu grupça üstlendi. Grubu Amerika listelerinde yeniden zirveye yerleştiren albüm, özellikle Adam Jones’un dizayn ettiği üç boyutlu kapağıyla büyük beğeni topladı.

Albümün soundunda diğer albümlere göre gücü düşük olarak gözlemlenirken, grup albümün sözlerinde farklı kültürlere göndermede bulunuyordu. Albümden “Vicarious”, “The Pot” ve “Jambi” single olarak yayınlanırken, albüm 2006 senesinin Grammy’lerinden “En İyi Albüm Kapağı” ödülünü kazandı.

Müziğiyle Staind, Cold, Disturbed, Taproot, Acroma ve daha birçok gruba örnek olan Tool, “10,000 Days” albümü sonrasında Amerika, Kanada, Avrupa ve Avusturalya’da performanslarda bulundu. Özellikle ‘stop-motion’ animasyon video klipleriyle, sahne performanslarıyla ve gizemli kişilikleriyle birçok müzikseverin hayranlığını kazanmış olan grubun üyeleri, Tool’un yanısıra ayrıca farklı projelerde de hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor...
Grupla ilgili detayları, altta vereceğim linklerde bulabilirsiniz.
Tool web site: www.toolband.com, Wikipedia-Tool, Wikipedia-Maynard James Keenan, SS-Maynard James Keenan, Birikinti-Tool, Tool konseri-Biletix.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...