Slide

Slide; slide shows, image hosting, photo sharing.

Resimlerinizi yükleyerek, saklayacak, yayınlayacak free bir alan. Kullanımı son derece pratik.
Farklı görünümlerde ve efektlerle bezenmiş Slaytlar oluşturup; gerek
Slide bünyesinde, gerekse website ya da blogunuz altında yayınlamanıza imkan veren işlevsel, eğlenceli bir araç.

İzlediğim Güney Kore filmlerinden spoiler, alıntılarla bahsetmeyi planlıyorum. Bunun için ben müsait bir zaman bulana kadar; hem ilgili filmlerden şimdilik birkaç resim paylaşmış olayım, hem de Slide kullanarak örnek bir uygulama yapmış olalım...

Slide aracında, resimlerin altındaki; (-) işareti ile slayt geçiş hızı yavaşlatılıyor, (+) işareti ile hızlandırılıyor ya da duraklatılabiliyor. Mouse resimlerden birinin üzerine getirildiğinde resmin ismi (filmin adı) gözüküyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...