The Gum Thief

Douglas Coupland, kitapları ve diğer yaratıcı çalışmalarıyla beğenerek takip ettiğim sanatçılardan. Onu, 'Komadaki Sevgilim', 'X Kuşağı' kitaplarından tanıyorsunuzdur.

Yakın zamanda çıkan yeni kitabı 'The Gum Thief'in
promosyonu için hazırlanmış YouTube'daki videoları, fikri ve animasyon kalitesiyle gayet başarılılar.

The Gum Thief by Douglas Coupland: Bethany, Part 1, Part 2, Part 3 olarak, Youtube'daki videolar üç parçadan oluşuyor. Üç video burada fazla yer kaplayacağından ben sadece ilkini buraya, alta alıyorum, diğerlerini bağlantılara tıklayarak izleyebilirsiniz, ki rahat bir zamanınızda izleyin mutlaka.


The Gum Thief by Douglas Coupland: Bethany, Part 1

Douglas Coupland, çok yönlü bir sanatçı. Web sayfasından diğer eserlerini de görebilirsiniz, uğramışken özellikle beğendiklerimden 'Art' başlığındaki
legolardan yarattığı dünya 'Super City' enstalasyonunu ve tasarım nesnelerine getirdiği boyutla 'Canada House'u da görmeden geçmemenizi öneririm. İlham verici etkilerinden oldukça istifade edeceğinize eminim.

Peki, kitap tanıtımı için böyle videolar hazırlanmış olması fikri sizi şaşırtıyor mu? Ne dersiniz, güzel olmamış mı?

İlgili linkler: Amazon-The Gum Thief. Wikipedia-The Gum Thief, Douglas Coupland.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...