In the Beginning, Happy

VFS, Vancouver Film School'dan iki ilgi çekici, yaratıcı animasyon örneği.

Bu eğlenceli animasyonlardan ilki,
bir yerlerlerden aşina olduğunuzu fark edeceğiniz müzikler eşliğinde, sevimli canavarların macerasını izleyeceğimiz In the Beginning.



Korkudan titreyerek(!) izlediğimiz ilk animasyonun ardından, ikincisi ise, Happy. Morali bozuk arkadaşını biraz gülümsetebilmek için yapmadığını bırakmayan dijital karakterimizin, başta, ne yapsam diye düşünürken bulduğu fikirle attığı çığlığa bayıldım.



Konuyla ilgisiz bir dip not: Dikkat ettiniz mi, Alexa'da, kendi alan adı üzerinden yayın yapmayan free blogların 'site info' bilgilerini giremiyorduk (
Blogger'da alan adı uzantılı mail adresimiz, ne de info.txt dosyasını sitenin kök dizininde gösterecek bir yapı olmadığı için). Ama şimdi, Blogger kendi adresiyle Alexa'daki bu bilgi kısmını doldurmuş?!

Evet, bu şekilde sitelerin Alexa'da tanımlanması avantaj sağlıyor ama, peki bu durumda blog sahibi biz değil de Blogger mı olmuş oluyor?! Öyleyse sorumluluk Blogger'da demektir, istediğimi yaparım blogumda, eğer 5651 sayılı yasaya aykırı kabul edilirse de, tüm Blogger blogları kapanır, diye düşünebilir miyiz?!

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...