Kisschasy, Debaser

flynxs Kisschasy album cover Debaser flynxs Kisschasy album cover Debaser
flynxs Kisschasy album cover Debaser flynxs Kisschasy album cover Debaser

flynxs Kisschasy album cover DebaserKisschasy, Avustralya'dan, dinlemeyi sevdiğim alternatif rock -indie rock- gruplarından biri. Müzikleri yanında, büyüleyici detaylara sahip albüm/single kapakları (görsellerin üzerine tıklayarak daha büyük görüntüleyebilirsiniz) ile de son derece cezbediciler.

Hafta sonu müziğimizi, Kisschasy'den seçtim. Fakat, bu fırsatla Kisschasy albüm/single kapaklarının bir kısmını hazırlayan
Debaser tasarım stüdyosuna özellikle dikkat çekmek istiyorum.

Sidney'de, müzik endüstrisine yönelik hizmet sunan Aaron Hayward ve David Homer ile Debaser tasarım stüdyosu, rahat bir zamanınızda zevkle gezip ilham alabileceğiniz görülesi bir portfolyo barındırıyor bünyesinde. Bunlar, The Cat Empire, Powderfinger, Paul Kelly, Ben Folds, The Beautiful Girls gibi pek çok sanatçı için hazırlanmış birbirinden başarılı işler.

Albüm kapaklarının yer aldığı 'art direction/design' bölümünde, kartonetlerin iç sayfaları da detaylı olarak görülebiliyor; Kisschasy albümlerinin, bahsettiğim büyüleyici detaylarını -yağlı boya, suluboya ayrıntılarını- ordan daha rahat inceleyebilirsiniz, ki öyle yapın mutlaka...


imeem player ile müzikleri burda dinleyemezseniz, 'Opinions Won't Keep You Warm At Night', 'Spray On Pants', 'Strings And Drums' parçalarını tam boyutta LastFm Kisschasy altından da dinleyebilirsiniz.

Wikipedia: 'Kisschasy', 'Kisschasy discography'.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...