Sakin Hayat, Mocchi Mocchi



Sakin'in 'Hayat' albümünü dinlerken, kapağını da yanımdan eksik etmemeye çalıştığımı fark etmiştim. Bana belki de bu kadar sıcak, yakın gelmesinin bir sebebi de, Japonya'dan mocchi mocchi'nin, özel kağıt üzerine uyguladığı hoşuma giden sade, nahif tasarımlarını çağrıştırmasındandır. Bilemiyorum. Fakat, Sakin'in albüm kapağının tasarımını hazırlayan Elif Müftüoğlu'nun diğer işlerinin de bu çizgide olduğunu söyleyebilirim...

Mor ve Ötesi'nin kurduğu Rakun Müzik'ten çıktı, Sakin Hayat albümü. Rakun Müzik dinlenesi albümlere imza atmaya devam edecek gibi
gözüküyor. Onlardan biri de, çıksa da dinlesek diye merakla beklediğim, Gren.

Sakin 'Hayat' albümünden, özellikle art arda dinlemeyi sevdiğim iki parça, 'Laleler Beyaz' ve 'Kor Bir Ay', hafta sonu müziği olarak -Odeo player marifetiyle- burada bize eşlik ediyor olacak.
Odeo-Flynxs altından onlara ve albümden birkaç parçaya daha erişebilirsiniz.

powered by ODEO: 'Laleler Beyaz'.
powered by ODEO: 'Kor Bir Ay'.

Tekrarlarla dinlenmeye müsait bir albüm, 'Hayat'. Bu gece -16 Mayıs-
Studio Live'daki konserleri ise, Sakin'in canlı performanslarını deneyimlemek için güzel bir fırsat...

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...