Mother Like No Other



Zune Arts, 'Mother Like No Other'; the bird and the bee müziği 'come as you were' eşliğinde, Yves Geleyn imzalı, -'anneler günü' konseptine de uygun- eğlenceli bir video (full screen!). Detayları, 'zune arts mother' ve Yves Geleyn (grafik ve motion design imzalı birbirinden başarılı işleri arasından, ayrılmakta zorlanacaksınız) sayfalarında...

'İyi ki, benim annemsin!' demek için
fırsat yaratmada ne kadar beceriklisiniz? Topladığınız hiç olmadık şeylerle, herhangi bir zamanda ona gitmekte üstünüze yoktur umarım. Tüm 'anne'lerin, 'anneler günü' kutlu olsun.

Konuyla ilgisiz dip not:
Blog görünümünde minik birkaç değişiklik yaptım; 'header'ı boydan kısalttım ve arka plana küçük bir hareket kattım; önceki yazılara geçiş sağlayacak görsellerin ilavesiyle blog'u üç sütuna terfi ettirdim.


6 yorum:

  1. Bu hali sanırım en çok benim hoşuma gidecek :)

    YanıtlaSil
  2. compir, evet, 'header'ı aşmak gibi bir sorun kalmadı diyebiliriz artık (: sanki böyle daha sevimli, sıcak göründü blog, değil mi? gri-beyaz'ın soğukluğundan sitem edenler de rahatlamıştır umarım (:

    YanıtlaSil
  3. valla bu sayede her actigimda yeni yazi var mi diye asagiya uzanmam gerekmeyecek, ne de olsa hala RSS kullanmaya alisamayanlardanim.

    YanıtlaSil
  4. compir, rss kullanmak büyük rahatlık, pekçok yayın rahatça tek noktadan takip edilebiliyor böylece. gmail hesabımızla blogger'a giriş yaptığımızda, hemen geçip googlereader'dan diğer yayınlarda yeni neler var diye hızlıca gözden geçirebiliyoruz, pratik...

    YanıtlaSil
  5. çok şık bir hareket olmuş.tasarım da içerik kadar takdir-e şayan..söylemeden geçemedim :)

    YanıtlaSil
  6. pilaki, beğenmene sevindim, ilgin için çok teşekkür ederim (: değişiklik yaparken, rss'ime düşen birbirinden leziz yemeklerin renklerinden ilham aldım; öyleydi, böyle oldu (:

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...