Eylül, Ay Evreleri, Etkinlik Takvimim



Eylül ayında Ay evreleri böyle olacakmış. Ay takvimimdeki öncelikli etkinlik,
İstanbul Design Week 2007 ve Patti Smith konseri olarak gözüküyor.


Bazı DMX müziklerini (X Gonn'Give It To Ya, onlardan biri ve arada duyduğunuz Pitt Bull sesi de kendisine ait, şu an burada hafta sonu müziği olarak yer alıyor) beğenirim. Onu, Cradle 2 the Grave filminden de anımsayabilirsiniz.



1
Eylül'de, ClubRiddim.com'un açılışı kapsamında onun da dahil olacağı bir konser olacaktı. Takvimimde ilk o işaretliydi. Fakat, evinde ceza unsuru oluşturan buluntuların varlığı tespit edildiği, hakkındaki soruşturmalarla uğraşıyor olduğu için gelememiş. Yerine Ja Rule ve diğer duyurulan sanatçılar sahne alacağı açıklandı. Sahne performansını merak ediyordum ama, diğerleri çok da ilgimi çekmediği için, isteyenlere biletleri iade etme opsiyonu tanındığından, o hakkımı kullanmayı tercih ettim.

Bu ayki diğer konser tercihim Patti Smith ise; Garanti Caz Yeşili Efsaneler serisi kapsamında 25-26 Eylül'de Babylon'da olacak.



Easter (1996) albümünden, Because The Night (şu an burada hafta sonu müziği olarak yer alıyor).

İstanbul Design Week 2007
Ünlü tasarımcıları İstanbul'da buluşturan İstanbul Tasarım Haftası, 4-10 Eylül'de Balat'taki Eski Galata Köprüsü üzerinde düzenlenecek. www.istanbuldesignweek.com




Marmara Fuarcılık tarafından organize edilecek, ülkemizin ilk ve tek Led Sistemleri, Teknolojileri ve Uygulamaları Fuarı 6-9 Eylül 2007'de İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde. http://www.ledfuari.com

Köprü6 - Galata Fotoğraflarısergisi, 6 Eylül-6 Ocak tarihleri arasında İstanbul Modern Fotoğraf Galerisinde.
Köprü6; 10. İstanbul Bienali’nin odaklandığı Mimari / Kent / Bağlantı / Zaman temalarının yorumlarından oluşan bir dizi yapıttan oluşuyor; İstanbul’un iki simgesini, Boğaziçi ve Haliç'i bir araya getiriyor.

Sergide, Galata Köprüsü üzerinde farklı zamanları tek bir karede birleştiren fotoğraflardan, Galata’nın çokkültürlü tarihini çeşitli görsel ve yazınsal malzemeleri birleştirerek yeniden kurgulayan kolaj çalışmalarına; duvardan duvara uzanan geniş, panoramik görüntülerden iç mekânlara odaklanan fotoğraf yerleştirmelerine uzanan bir çeşitlilik görülebilecek.
İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen, bu yıl küratörlüğünü daha önce Gwangju ve Venedik Bienalleri'nde küratör olarak görev yapan, Çinli küratör Hou Hanru üstleneceği; 10. Uluslararası İstanbul Bienali, 8 Eylül-4 Kasım 2007'de.
Bienal, modernliğin karmaşık ve çeşitli biçimleri ile ilgili farklı kültürel bağlamları ve sanatsal görüşleri ortaya çıkarmanın bir yolu olarak kentsel olgulara ve mimari gerçekliğe odaklanacak.
Bienalin geçen 20 senesinin özetini sunacak “Şimdiki Zaman Geçmiş Zaman” başlıklı sergi ise, 6 Eylül-2 Aralık 2007 tarihleri arasında, İstanbul Modern’de.

1 yorum:

  1. Canım konu ile alakasız bir yere yorum yazdım ancak kanser tedavisi gören bu arkadaşa lütfen destek verelim


    http://www.edasuner.com/cerrahpasa-hastanesine-devincigim-araciligi-ile-tam-destek/

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...