Hi-Can, Private Cloud, Fusion Tables



Bu sıralar ilgimi çeken, yakın zamanda en az birine sahip olsam hiç fena olmaz diye düşündüğüm, tasarım ve fonksiyonellikleriyle beni cezbeden birkaç üründen ilki,
Hi-Can.

High Fidelity Canopy; İtalyan tasarımcı Edoardo Carlino'nun
harika bir ürünü. Adeta, modern hayatın yatağa entegrasyonu olarak nitelenebilecek ürün, içersinde barındırdığı dvd player, hi-fi sistem, havalandırma gibi pek çok özelliğiyle, konforun üst sınırda olduğu bir yatak tasarımı.

Film izlemek, oyun oynamak, interneti kullanmak... keyfinize kalmış. Detayları,
websitesinde, YouTube videosunda.



Private Cloud ise, Hi-Can'in sunduğu teknoloji tatmininden uzak olmakla beraber, görünüm ve kullanım olarak oldukça şık ve rahat görünen diğer bir yatak tasarımı. Hareketli ya da istendiğinde farklı eğimlerde sabitlenebilen yapısıyla, oldukça kullanışlı olabileceğe benziyor.

Diğerleri arasında en kısa ayda, ay sonuna yetiştirilmeye çalışılan işlerle uğraşırken; bir an önce rahata kavuşma isteğiyle zihin, algıda seçiciliği devreye sokmuş olabilir, bu ürün seçimlerinde. Fakat sıradaki tasarım, arada eğlenceyi de unutmadığımın bir göstergesi.



Pek çok kimse, evde olmasını istemekle beraber, yemek masasıyla rekabeti kazanamadığı için bilardo masasını eve alamayabiliyor.

Fusion Tables, bilardo keyfini rahatça yaşadığımız mekâna taşıyan, fonksiyonelliğiyle, işlevsel bir ürün tasarımı.

Bilardo masası, ofislerde toplantı masasına, evde çalışma ya da yemek masasına bu sayede kolayca dönüştürülebilir.

Evet, bundan istiyorum (: yataklar şimdilik kalabilir. Gerçi firma Belçika'da ama, herhalde araştırınca burda da en azından fikir olarak benzer ürünler bulunabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...