Korb, I'll be gone


i'll be gone _ Uploaded by Lyn
Korb, Rimantas Lukavicius imzalı yeni güzel bir çalışma daha; Mario Basanov & Vidis feat Jazzu 'I'll be gone' müzik videosu. Motion design'daki detaylara ve ritme dikkat. Benim çok hoşuma gitti. Sade fakat, etkili...

Sobieski ile başlayıp, Korb altındaki çalışmalar arasında mini bir gezinti; Rimantas Lukavicius kısa film, animasyonlarına en azından festivallerden aşina olmayanlar için bile, keyifli bir tat duyumsatacaktır. Mario Basanov müziği hoşunuza gittiyse, diğer birkaç parçasını myspace sayfasından dinlemeye devam edebilirsiniz...

: CG Artist, Designer, Director.

2 yorum:

  1. Müzik videosu budur, böyle olmalıdır dedirten titiz bir çalışma. Artık, iki manken tutup cinsel göndermeler yapan kalitesiz videolardan kurtulma zamanımız gelmedi mi?

    YanıtlaSil
  2. compir, evet, ama maalesef öyle videolar daha kolay hedefe ulaşıyor, dikkat çekiyor. böyleleriyse, ancak arada fark edilirse, o da sadece pek az bir kesimin ilgisini çekiyor (:

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...