Kitap Önerileri[(m)iz]

'İdeefixe, Sanal Kitap Fuarı, Tercihler' yazım sonrası, hangi kitapları aldığım ya da ne önerebileceğim, gibi iletiler alıyordum. Hazır fuar ve indirimleri de sürerken, yakın zamanda okuduğum kitaplardan birkaçını not düşeyim, istedim. Umarım yardımı olur.



Alain Weil, Grafik Tasarım. Ron Burnett, İmgeler Nasıl Düşünür? Emre Becer, Modern Sanat ve Yeni Tipografi. Clive Cussler, Jack Du Brul İskelet Sahili. Patrick Barclay, Jose Mourinho, Başarının Anatomisi.

Siz de, yeni okuduklarınızı ya da bu kitabı okuma fırsatını kaçırmayın, dediklerinizi yorum olarak not düşerek ilave ederseniz,
eminim önerileri[(m)iz]den birçok istifade eden olacaktır.

5 yorum:

  1. http://blog.alisaglam.com/2007/12/bir-borsa-speklatrnn-anlar.html

    YanıtlaSil
  2. kayıpları aslına bir kazanç gibi; giden paraları da, yaşam okulu için yapılan masraflar olarak görme düşüncesinden hoşlandım. merak ettim kitabı, bir borsa spekülatörünün anıları'nı okuma listeme ekledim ben de hemen :) teşekkürler Ali.

    bu arada kitap, ideefixe'te de %35 indirimde gözüküyor.

    YanıtlaSil
  3. Ben de bir-iki kitap önereyim.

    Hakan Günday'dan
    -Kinyas ve Kayra(Yeraltı edebiyatı)

    Gündüz Vassaf'tan
    -Cehenneme Övgü
    -Cennetin Dibi
    -Tarihi yargılıyorum

    Chuck Palahniuk'tan
    -Tıkanma(Yeraltı edebiyatı)

    Gabriel Garcia Marquez'den
    -Yüzyıllık Yalnızlık

    YanıtlaSil
  4. güzel önerilerin için teşekkür ederim, Buzcevheri

    gazete yazılarını arada takip etmiş olsam da, önerdiklerin arasında kitaplarını henüz okumamış olduğum Gündüz Vassaf vardı, bir ara okunacaklar listeme onu not düştüm ben de :)

    YanıtlaSil
  5. Ben uclu bir set halinde -bu kampanya doneminde- ideefixe'den satin aldim. Senin yazdiklarin ile ile :)

    Tesekkur ederim.

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...