2008 Takviminiz Hazır Mı?


2008 calendars; print, cut, fold and glue… kıvamında; takvim hazırlamak için eğlenceli alternatif önerilerim var.

Kolayca çıktı alıp, kesip, yapıştırarak; masa üstü takvimi, monitör kenarı takvimi gibi farklı alanlarda bu hazır takvimleri kullanabiliyoruz.

Bu önerilerin arasında, Dodecahedron, yani 12 pentagon şeklinden oluşan, futbol topunu andıran bir takvim de var ki; ofiste masa üstlerinde durmaktan çok havalarda uçarak oyuncak olarak kullanılan, her yıl defalarca print edip yerlerine yenisini koymamıza rağmen nasıl olup da kaybolduklarını anlayamadığımız takvimlerden de biri ve bu yılki favorimiz olmayı sürdürmeye devam edecek gibi gözüküyor, yanına eklediğimiz sevimli cardboy takvimiyle beraber.

del.icio.us/flynxs/calendar başlığından, 2008 takvimleri için işaretlediğim değişik takvim örneklerinin bağlantılarına ulaşabilirsiniz.

Geçen yıl 2007 calendars - takvimin hazır mı? başlığında aktardığım takvim önerilerimin bağlantılarının da çoğu çalışıyor, o sitelerde takvimlerin 2008 versiyonları da var, onlardan da istifade edebilirsiniz.

Sadece büyükler için değil, ayrıca, bu tür takvimler hazırlamak; hayal güçlerini kullanma, el becerilerini geliştirmek için, çocukların zihinsel gelişimlerinde yararlı olacak keyifli paylaşımlara sebep vermeleriyle de değerlendirilebilir...

budundesign wallpaper

Dip not: Minik bir tatil arası veriyorum bloguma, 24 Aralık'a kadar yeni bir yazı yayımlamıyor olacağım. O zamana kadar önceki yazılarıma bakabilir, yandaki 'rastgele yazı göstergeci'mizle blogum içinde minik keşiflere çıkabilirsiniz. Ya da gezintinizi
del.icio.us/Flynxs altından, ilgimi çekip de sakladığım bağlantılarda veya blogumdaki 'keşfetmek için bak' bölümünde paylaştığım bloglarda sürdürebilirsiniz. Blograzzi/Flynxs'e uğrayıp, blogum hakkında fikirlerinizi not düşmek isterseniz, bunu da memnuniyetle karşılarım. Sevgiler...

1 yorum:

  1. harika harika,ben de böyle birşey arıyordum...teşekkürler sevgili flynx...

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...