Brand Name Pencils



Bob Truby'nin,
www.brandnamepencils.com altından ayrıntılı olarak görülebilen koleksiyonu, farklı ülkelerden değişik tür ve markalarda kalemlerden oluşuyor. An itibariyle 138 gibi bir sayıya ulaşmış...

Yazmayı sevmekten, kağıt-kalem temâsından hoşlanmaktan kaynaklanan mütevazı bir kalem koleksiyonum var. Ama sırf görünümünden ya da akıcı yazısından hoşlandığım için kalem almaya devam ettiğimden, sayısını bilmediğim düzensiz bir gelişim sürdürüyor, maalesef. Oysa böyle tek bir alana odaklanmış, kontrollü, kararlı ilerleyen bir koleksiyon ne hoş gözükebiliyormuş...

2 yorum:

  1. Harika bir site keşfetmişsin. Ben de odaklı koleksiyon özürlüyüm maalesef. Böylesine kararlı toplayanları da hep gıptayla seyretmişimdir..

    YanıtlaSil
  2. Cenk,
    teşekkür ederim, ilgini çekmesine sevindim (: hoşlandığımız şeyleri biriktirmenin tadını çıkarmaya devam etmenin bir sakıncası yok diye düşünüyorum, bir gün minik(!) bir düzenlemeye gitme cesareti bulunduğunda ortaya 'odaklı' hareket edenlerden bile hoş şeyler çıkabilir (:

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...