The Art Of Motion Control



Aslında minik elektrik sinyallerini kontrol edebilmekle başlıyor her şey.
Pipedream ve Ribbon Dancers da bunun sadece hoş örneklerinden, videoda izleyecekleriniz sizi de heyecanlandırır ve çağrıştıracağı enteresan fikirlerlerle zihninizi meşgul etmek isterseniz, detayları www.taomc.com'da.

2 yorum:

  1. Sanat ve ilimin birleşimi, güzel eserler oluşturulmuş, bazen bir fonksiyonun (fraktal) grafiğini bile görünce çok güzel bir resim ortaya çıkabiliyor. veya dünyadaki birçok doğal eserlere bakarak aynısını fonksiyonla oluşturunca (modelleme) daha da ilniç oluyor.

    Bu eserlere bakınca işini çok seven bir sanatkar ve bilim adamı görülebiliyor ve her defasında hayran oluyorum. Ama sonradan bu insanlar nasıl para kazanıyor ve nasıl bunlarla uğraşacak zaman bulabiliyorlar sorusu geliyor ve herşey orda tıkanıyor. Cevap olarakta para sorununu giderince ancak bu tür güzellikler ortaya çıkabiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Vepa,
    fraktal, beni heyecanlandıran konulardan biri...
    evet, maddi kaygılardan sıyrılmış bir zihinsel rahatlık içinde, böyle enteresan alanlarla uğraşmak daha kolay olsa gerek. ama, o bilinç seviyesi ve imkânlarla üretilen şey de, maddi anlamda da tatminkâr bir karşılık buluyordur.

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...