Ohlsson.de



Katie Holmes'un bir zamanlarki fantastik fotoğraflarını kimin çektiğine bakarken yolumuz, Almanya'dan Marlene Ohlsson
ohlsson.de altındaki fotoğraf portfolyosunda birbirinden başarılı birkaç fotoğrafçının çalışmalarına kadar uzandı.

Reklam fotoğrafları ve moda çekimlerinden anımsayacağınız, birçok ünlü simanın da yer aldığı karelerle karşılaşabileceğiniz ohlsson.de, görülesi. Arada minik bir web site kritiği yaparsak ohlsson.del'in tek kötü yanının, kullanışı zor tasarımı olduğunu söyleyebiliriz. Sağ ok üzerinde sol tık, bir zaman sonra yorucu ve sıkıcı olabiliyor...

2 yorum:

  1. ohlsson'a bağlı olarak çalışan dimitri daniloff işlerini en çok beğendiğim fotoğrafçılardan biri. bunun yanında çok iyi de bir yönetmen. son olarak yönettiği aids filmi ise yeteneğini gösteren çok iyi bir örnek.

    YanıtlaSil
  2. kafasının çalışma şekli ve kurduğu iletişim diliyle dimitri daniloff, gerçekten de takdir edilmeyecek gibi değil.

    kimileri arada chris cunningham, Flexevet ile bir çağrışım bağı kursa da, dünyada her on saniyede bir kişinin aids'ten öldüğünü, kum saatiyle anlatmanın harika bir yoluydu, o film.

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...