Dreamed Objects, Çikolata


Mini bir kahve arası verip, abone olduğum feedleri kontrol ederken, üstte gördüğünüz çikolataya denk geldim. Tam bir çikolata sever olarak, kahvemin yanında bir 'shift tuşu' hiç de fena olmazdı, diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Chocolate bar PC keyboard, Michael Sholk yaratısı, ki web sayfasından diğer ürünlerini de görmenizi isterim.

Bir parça çikolatanın bünyenize katacağı ispatlanmış yararları yanında, an'ınıza katacağı hissedilir fark, yadsınamaz ki Magnum, böyle durumlarda iyi bir kurtarıcı olabiliyor.

'Asla daha azıyla yetinme' diyor, Magnum. Sloganı, hep 'daha fazlasını iste' diyen Pepsi'ninkini çağrıştırsa da, daha cezbedici.

Acaba dünden hiç Essence Dark'lardan kalmış mıdır, diye ben bakmaya giderken siz de, İdealist'te mini bir gezinti yapabilirsiniz.

'Lego Coffee Table', 'The Corner Tree', 'Mirror Puzzle'; sitede beğendiklerimden bazıları. Siz de İdealist'e uğradığınızda, 'random idea!' butonunu kullanarak, kolayca birçok güzel fikirle yaratılmış obje arasında rahatça gezinebileceğiniz gibi, beğeninizi belirtebilir, hatta sitede kendi enteresan yaratılarınızı da bezer şekilde beğeniye sunabilirsiniz.

Enteresan fikirlere ilham kaynağı olması muhtemel olduğu kadar eğlenceli de olan İdealist'in, feedlerini rss reader'ınıza ekleyin, böylece yeni konu başlıkları açıldıkça kolayca takip edebilirsiniz.

İlgili konular: RSS Nedir? , Feedlerimi Nasıl Yönetirim?

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...