Wallpaper Games, Coloring Wall




Tic tac toe karelerini bilirsiniz, labirent bulmacaları da. Eğlenceli oyunlardır. Bir de bunların, mekâna renk katan, daha da eğlenceli duvar kâğıtlarına dönüştüğünü, düşünün!

cinqcinqdesigners, mekanları farklı kılacak oldukça kreatif uygulama ve ürün seçenekleri sunabilen, Paris'te ödüllü bir tasarım firması.

Projests - wallpaper games ve products - wall and flour altından seçtiğim örnekleri görüyorsunuz üstteki görsellerde. Diğerleri ise, 5.5 designers'da sizin keşfetmenizi bekliyor. Web site tasarımı pek rahat kullanımlı hazırlanmamış, biraz uğraştırıyor ama, içeriği görülesi...

2 yorum:

  1. ya bayılıyorum wallpaperlara ben ama neden hala ülkemizde çok pahallı :(

    YanıtlaSil
  2. tic tac toe kareleri ve labirent bulmacaları boş olarak geliyor ve eve ya da ofise gelenler üzerlerinde istedikleri renk kalemlerle oynayabiliyorlar, hem eğlenceli hem de dekorasyonda bir iz bırakmış oluyorlar.

    bunlar gibi bir çok güzel örnek var. craft, hobi market anlayışı gelişiyor ülkemizde, zamanla bunların da fiyatları burada daha uygun hâle gelecektir.

    ama o zamana kadar eminim senin gibi dekoratif yaratıcı çözümler üretenler, böyle şeyleri de hesaplı yoldan mekânlarında uygulamanın yollarını bulacaktır :)

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...