Jim Denevan




link: www.jimdenevan.com

Hepimiz kumsalda gezinirken, bulduğumuz bir şeylerle kumda şekiller çizip, yazılar yazmışızdır. Fakat, bunun sanata dönüştüğü noktaya çok da yaklaşabildiğimizi sanmıyorum.


Jim Denevan
'ın gördüklerinden hoşlandım. Bakınca farklı bir şeyler görüyor olmasa, bunlar ortaya çıkabilir miydi sizce? Tabii bir de aklımızdakini, gerçeğe dökebilmek için odaklanmak ve sonuca ulaşıncaya kadar kararlılıkla devam edebilmekte de iyi olmak gerekiyor, her işte başarıya ulaşabilmek için gerekli olduğu gibi.


Sahilde dalgaların sesini dinleyerek çalışmak zevkli olsa da, bitirdiği ve yaptığına memnuniyetle baktığı o ânın zevkiyle pek bir şeyin boy ölçüşebileceğini sanmıyorum. "
Bir fikri hayata geçirebilmek. Bir işin, gerektiği gibi yapıldığını bilmenin verdiği o iç rahatlığı"ndan bahsediyorum...

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...