Yaratıcı Tasarımlı Paket Bantları





Şeffaf paket bantları, enteresan şeyler üretmek için, oldukça işlevsel malzemeler.

Canınız sıkıldığında, elinizin altında şeffaf bir bant varsa, kendinizi hayal gücünüzün sınırlarına bırakarak, bir dolu şey yaratabilirsiniz.

"Yok, ben bantları sadece amacına hizmet etsin diye kullananlardanım," diyorsanız bile; reubenmiller altındaki 'Designer Packing Tape Review' başlığında sıralanan, farklı tasarlanmış birçok bant modeli seçeneği;
durağan kahverengi, beyaz, şeffaf üçgeninden çıkmak için size, iyi birer fırsat olacaktır.

reubenmiller'daki bağlantılardan, bahsedilen bant modellerinin sayfaları arasında gezinirken; 'graphic tape' başlığına ulaştım.

fredflare.com'da başka neler var diye bakınırken (ki, alışveriş sitesi arayüzüyle sizi buna teşvik ediyor) 'cloud hangers' (bulut askı), 'panda bear skillet' (panda tava) yanında renkli, eğlenceli tasarımlı birçok ürün arasında hayli zaman geçirdiğimi söyleyebilirim.

Eğlenceli, cezbedici ürünlerin etki alanına kapılıp, siz de benim gibi alışveriş sitesinin derinliklerine çekildiyseniz; "niçin böyle eğlenceli, yerli online alışveriş sitelerimiz yok; gereksiz bir dolu şey almamızı engellemek için mi," gibi, soruların zihninizde uçuşması ya da olmadık şeyler için, gördüğünüz olmadık ürünlerden ilham almanız, olası.

[Yaratıcı tasarımlı bantları, bildirgeç'te bahsederek keşfetme süremizi kısaltan wanadoo bey'e, selamlar..]

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...