Love Your Earth, 'a tree is not just a tree'

Designboom ve Design Association'ın düzenlediği organizasyonla, 'love your earth' temalı, ödüllü bir uluslararası grafik tasarım yarışması düzenlenmiş ve 3871 katılımla, geçtiğimiz Eylül ayında yarışma sonlanmıştı.

Sonuçlar dün açıklandı. Yanda gördüğünüz; 'love your earth' temalı uluslararası bu yarışmada ikinci olan, Japonya'dan Naoya Yoko ve Jun Tashiro (Agasuke)'ya ait 'a tree is not just a tree' isimli, çalışma.

Bir yarışma ve sonucundan bahsediliyorsa, önem derecesine göre belki birinci olana yer vermek gerekir ama, katılan tasarımlar içinde en beğendiklerimden biri olduğu için, 'a tree is not just a tree'ye burada yer vermek istedim.

'a tree is not just a tree', ilettiği yalın mesajla; yarışmaya katılan belki de tasarım değeri daha fazla olan diğer bazı tasarımlar yanında çok daha etkileyici.



Dereceye giren ve katılan diğer çalışmalara designboom - love your earth sayfasından ulaşabilirsiniz.

Konu, tasarım yanında çevre, doğayı da içerdiğinden; Tema'nın '2B Arazileri Satılmasın' imza kampanyasından haberdar mısınız, diye sormak ve anımsatmak istiyorum.


Bir ağaç, sadece bir ağaç değildir!


2B arazileri de ne, mi? Arazi satsak, kısa dönemde daha fazla fayda getirecek işletmelere yer açmak için, birkaç orman feda etsek ne mi olur? Tema'nın konuyla ilgili sayfasını rahat bir zamanınızda okuyun, derim.

T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme Sistemi www.havaizleme.com da, yaşadığınız bölgenin havasının ne derece sağlıklı olduğu hakkında fikir sahibi olmanızda yardımcı olacaktır.

Sonra belki, geleceğimiz için Meşe Projesi'ne de dahil olup, birkaç meşe tohumu bağışlamak ya da fidan dikmek istersiniz?

Her şeyden önce temiz bir hava için ağaçlara ihtiyacımız var!

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...