Arty Globe, İlkin Deniz



Şehirlerin vektörel illüstrasyonlarının yer aldığı
artyglobe.com altındaki -yukarıdaki görselde bir parçasını gördüğünüz- başarılı portfolyo, renkli, eğlenceli, görülesi. Gördüklerimden hoşlanmamın yanında, bunun beni heyecanlandıran asıl önemli tarafı ise, benzer hatta daha eğlenceli bir İstanbul illüstrasyonunun yıllardır çalışma odamda bana eşlik ediyor olması.

İlkin Deniz'e ait olan, 100x75 (cm) boyutlarındaki bahsettiğim o karikatür İstanbul duvar haritası yanında siz, ilkindeniz.com alındaki portfolyosunda birbirinden değerli eserlerini ziyaret ederken, ben de bu fırsatla "sürekli yabancı sanatçılardan bahsediyorsunuz, yerliler arasında hiç beğendikleriniz yok mu" benzeri sorulara da bu şekilde güzel bir cavap vermiş olayım. Yine de belirteyim, öyle bir ayrımım kesinlikle yok. Sadece ülkemizde olanları az çok bildiğim(iz)den dünyada olanları tarayıp enteresan şeyler yakalamaya, bir kısmını da -buraya- bloguma yansıtabilmeye çalışıyorum...



Aynı zamanda Telvin Trio'nun basçısı olan İlkin Deniz'in, enfes müzik çalışmalarından biriyle -arada gün içinde minik bir kahve molasında bize eşlik etmesi için- bu postu sonlandırıyorum.

Dinlemeye devam etmek isterseniz, sonrasında Telvin Trio-Jazz Gitar Doğaçlama videosuyla başlayıp, YouTube'dan diğer videolarına da erişebilirsiniz ki, rahat bir zamanınızda yapın mutlaka...



İlkin deniz trio; İmer Demirer (trumpet), Serkan Özyilmaz (piano), İlkin Deniz (double-bass).

Bknz: Wikipedia-Telvin Trio. Sozluk Sourtimes-İlkin Deniz, Telvin Trio.

5 yorum:

  1. yazıya ayrı, bahsedilenlere apayrı bayıldım!

    YanıtlaSil
  2. oky bey, sizi burda görmek ne güzel (:

    YanıtlaSil
  3. Artemis, teşekkür ederim, problemin kaynağına işaret eden güzel bir yazı olmuş...

    YanıtlaSil
  4. Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...

    YanıtlaSil
  5. Meral,
    çok teşekkür ederim (: senin de kutlu olsun.

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...