Motorola RAZR2: Subway, 300



İki yıl önce bu zamanlar blogumda, 'katlanan tüm ayrıntının hayranlıkla izlendiği, ilham verici, başarılı bir uygulama', diyerek; Motorola V3 Transformer, reklamından bahsediyordum.

Şimdi ise, Motorola RAZR2: Subway reklamını konu ediyor olmam; Motorola reklamlarının, kullanılan renk dokusu ve iletişim diliyle beğeni eşiğimi aşmaya devam ettiğinin bir kanıtı olabilir...

Shiny Toy Guns - Le Disko ise, eğlenceli Motorola RAZR2: Subway reklamının, müziği.

An itibariyle bu, 300. Flynxs | Lynist weblog yazısı olmuş oluyor. Yuvarlak güzel bir sayı. Ayrıca nerdeyse görsel ve işitsel bir şölenin de adıydı, 300.

3 yorum:

  1. nice 300'lere diyorum :)

    motorola'nın son reklamı benim de dikkatimi çekmişti ancak ben yine de daha iyi yapılabilirdi taraftarıyım. yani kılıç mantığı inceliği belirtmek için muazzam bir benzetme olmuş, ancak reklam sanki bu benzetmenin çok altında kalmış.

    şu linke de bakmanızı önemle rica ederim :)

    http://www.dstrict.com/z107/index.html

    baya da eskidir site :)

    YanıtlaSil
  2. Başarılı bir reklam olmuş yine, hafif bir matrix havası hisettim, önceki reklamda kullandıkları renk ve atmosferi, aynı hedef kitleye aynen yansıtmışlar :)

    YanıtlaSil
  3. oky,
    teşekkürler, hep beraber, nice 300ler olur, umarım :)

    verdiğin linke baktım; evet, samsun 3g tanıtımı da, farklı ve mesajını hoş bir etki bırakarak iletiyor. ne yapılmaya çalışıldığı anlandığı o anda, minik bir gülümseme oluşuyor, insanda :)

    emre,
    reklamın ilgini çekmesine sevindim :)

    renk dokusu sürekliliği, markaların kolay anımsanma, çağrışım için kullandıkları yollardan biridir. ayrıca, motorola reklamlarında, kalite algısı yaratan bir renk kullanımına gidildiği ve bunda da başarılı oldukları söylenebilir...

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...