Santana, Smooth

Güne, Ultimate Santana albümüyle başladım.

Yüklü bulutlar altındaki puslu, serin bir İstanbul sabahına, harekete geçirecek ritimlerle başlamanın yollarından biri, Santana.


Gitar virtüözü
Carlos Santana müziklerinden leziz bir seçki; 16 Ekim çıkışlı Ultimate Santana, albüm listelerinde üst sırada haklı yerini korurken ben, bu albümde de yer alan fakat, 1999 çıkışlı Supernatural albümündeki, Rob Thomas vokalli Smooth parçasının sıcak ritimler yansıtan videosunu, anımsayalım istiyorum.


Santana ft. Rob Thomas - Smooth

Rob Thomas'ı, sesiyle, 'Smooth' ve 'Last Beautiful Girl' sonrasında pek bir ümit var görsem de; Matchbox Twenty grubu ve değiştirdiği çizgisiyle,
artık pek de ilgimi çektiğini söyleyemem.

Yeni ve eski parçalardan oluşan Matchbox Twenty 'Exile on Mainstream' de, bu günlede raflarda yer alan
yeni albümlerden, Rob Thomas şimdi nerede, ne yapıyor, diye merak edenler için...

[justfy yerine,
align left'li bir yazı...]

3 yorum:

  1. black magic woman adlı şarkıyı bir de Fleetwood Mac' den dinle:))
    Santana dan kadar iyi yorumlamış...
    Ama Santana'nın yeri başka elbette...

    YanıtlaSil
  2. peter green yorumu harikadır black magic woman'ın ki zaten kendi parçasını başka türlü yorumlaması da beklenemez.

    fleetwood mac, severim. bıtraktığın bu yorumunla aklıma getirdin, gidip uyumadan önce bir albatross dinleyeyim dedim, iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Matchbox konusunda haklısın Ömer de aynı şeyi söyledi geçen gün bizde yemek yaparken yerken hem müzik dinleriz o ara demişti de tarzı değişince soğudum diye haklı demek ki sende buna değinmişsin

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...