Apple iTouch: Grid


Apple'ın, iPod Touch için hazırlanan yeni reklamı, 'Grid'. Sade, akıcı anlatımı ve müziğiyle gayet etkileyici. Grid'in müziği Brendan Benson'a ait, The 'Alternative to Love' albümünden 'What I'm Looking For'. Albümde aynı zamanda bunun gibi birçok yakalayıcı parça daha bulunduğunu söyleyebilirim. Grid'i daha yüksek çözünürlükte izlemek isterseniz apple.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Apple iTouch, Grid; TBWA\Media Arts Lab, Los Angeles; Green Dot Films, Los Angeles; Mark Coppos, Virginia Lee.

4 yorum:

  1. mac'mi kullaniyorsunuz peki?

    YanıtlaSil
  2. @dbadioxide mirror,
    evet, işim dolayısıyla, günümün büyük kısmı Mac veya Pc önünde geçiyor. Duruma göre değişiyor (: sanırım daha çok eğlence ağırlıklı kullanımda pc'yi tercih ediyorum...

    YanıtlaSil
  3. ipod touch ile iki ay boyunca oynama fırsatım oldu. Pek ipod fanı değilim ama ses kalitesi iyi diyebilirim. Hoşuma gitmeyen yanları ise mikrafonu yok yani skype ile ücretsiz sesli görüşme yapamazsınız, program yüklemek gibi bir seçenek yok veya bedava program seçenekleri yok, herşeyi itunes ile yüklemeniz gerekiyor, pili 2-3 saat gidiyor eğer video izlerseniz, spikerleri yok, birde fotoğraf makinesi yok :(.

    Onun yerine iphone tavsiye ederim. ipod güçlü bir aleti sınırlamışlar ve kafesin içine yerleştirmişler gibi. İstedikleri kadar reklam yapsalarda, iphone ile neredeyse aynı yazılım ve donanıma sahip olmasına rağmen pek bir işe yaramıyor.

    YanıtlaSil
  4. vepa,
    evet, kıyaslayınca öyle görünüyor. bu güzel değerlendirme yorumu için teşekkür ederim (: arka arkaya sıralanan yoklar, reklamın büyüsünü dağıtı verdi (: ama reklamın işi de bu zaten, cezbetmek. bir ürünü almaya karar vermeden önce, her akıllı/bilinçli tüketici gibi araştırmak, kıyaslayıp düşünerek karar vermek gerekyor...

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...