RESFEST 2008



Uluslararası RESFEST Dijital Film Festivali başlıyor.


Bu yıl Türkiye'de dördüncüsü düzenlenecek olan festival, animasyonlar, tasarım filmleri, kısa filmler, müzik videoları, illüstrasyon galerisi, seminer ve söyleşiler, partilerle dolu zengin içeriğiyle, dijital film severler için tam bir görsel şölen olacak. Detaylar, www.resfest.com.tr'da. En iyileri bir arada görmek için takviminizi ayarlayın mutlaka.

Heyecanla beklediğim etkinliklerden biri ve nasıl zaman ayıracağımı bilemiyorum, ama olabildiğince fırsat yaratmakta kararlıyım...

5 yorum:

  1. Güzel bir hatırlatma. Bende bugünlerde tv'de dönen reklam filmleriyle ve yolda, sokakta gördüğüm raket ve ilan panolarıyla farketmiş oldum.

    Bu arada hünez zobolarla tanışmadın sanırım. Fikirlerini merak ediyorum.

    http://zobos.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. sen haberdar etmesen nereden bileceğim...oğlumu kapıp gideyim ben de...çok tşkler.

    YanıtlaSil
  3. rabarba, evet, resfest tanıtımları gayet ilgi çekiciydi. 'wall-e'yi izlemek için beklememiz gerekiyorsa, biz de resfest robotlarıyla oyalanırız (:

    zobolar çok sevimli olmuşlar, In the Beginning'teki sevimli canavarlara komşu bir uygarlıktan mı geliyorlar acaba (: hımm.. peki onlardan edinmemiz için ne yapmamız gerekiyor (: umarım sayıları artar ve maceralarını zevkle izleriz...

    YanıtlaSil
  4. delfina, oğlunun bayılacağına eminim (: eğlenecektir, hatta tanıtımdaki robotlardan birini alıp eve götürmeden ayrılmak istemeyecektir (:

    YanıtlaSil
  5. Beğendiğine sevindim. Gün olmuyor ki yeni bir zobo yumurtasından çıkmasın. Biraz daha zaman gerekicek sanırım onları edinebilmenin makul yollarını yaratabilmem için. Bir yandan ciddi anlamda telif ve kullanım hakları konusunda yapılandırmak gerekiyor onları.

    Kimbilir belki birgün restfest'te onlarda sahne alırlar (:

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...